Carne Spartan, fragezita in iaurt proaspat si legume

Taietor - Spartan RestaurantCarnea Spartan are un gust deosebit si reprezinta un element fundamental pentru noi. Avem doua tipuri de carne:

– puisor

– purcel & vitelus & berbecut

Atat puii, cat si viteii, purceii si berbecutii sunt crescuti pe cale naturala. Iata cum se prepara cea mai apreciata carne din Romania: dupa ce se transeaza, carnea este fragezita in iaurt apoi este tinuta 8 ore intr-un bait natural din legume tocate (ardei kapia, morcov, ceapa, putin usturoi, miere de albine). Se adauga condimentele secrete marca Spartan care ofera un gust usor picant, dulceag de miere si cu o aroma unica de gratar rotisat.

 

Dupa ce se odihneste in iaurt gras si in baitul natural, carnea isi ia aromele, vitaminele si gustul din toate aceste lactate si condimente excelente.

Carnea se rumeneste la flacara pana si isi desavarseste gustul prin rotisare. Se serveste cu sosuri reci, legumele fresh si pyta fierbinte.